12 februari

Ingredienser
12-16 port
100 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
Garnering:florsocker
Till servering:
vispad grädde eller glass och frukt
Gör så här
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass och frukt.
Jag duttade på smält vitchoklad. Jätte gott!
Update: när jag gjorde hjärtanen så använde jag en pepparkaksform, funkar jätte bra!
Svar: Jo, det också sen tycker jag att det ser helt fel ut med vita jeans på vintern, nästan lite billigt.
Vad god kakan ser ut. Jag blev riktigt sugen! Måste testa den någon gång.
Mumsmums, :)
Estetisk , kaka :)
Ser gott ut
MUMSIT :)