23 mars

Godmorgon, Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott. Själv så har jag sovit ganska bra, men det finns en hel kolloni av flugor här som vägrar dö. Jag vaknar av surret, dödar 3 flugor, slänger ut dem genom fönstret, somnar om. Detta går om och om och om igen. Tillslut orkar jag inte mer så då fick Älsklingen ta över. Han har ju inte samma skills som jag men han är riktigt duktig!

Igår hända inte så mycket. Provade mango för första gången i mitt liv. Ingen höjdare direkt men det funkar. Älsklingen där emot älskade det.


(bild: thehotzoneonline.com)

21 mars

Nu är Älsklingen här! Äntligen! Vi ska precis lägga oss ner i våran säng och kolla på film. Blir nog en barn film som Jocke tycker om. Ibland får man anpassa sig lite.
Dessutom så hade han med sig ännu mer godis ut. Oj oj oj inte bra. Men det är ju insidan som räknas....



update: Älsklingen var helt lyrisk över filmen men själv tycker jag att det var en  C-film. Det var en copy cat på Madagaskar och Lejonkungen. Suck. Där ödslade man 2 timmar av sin tid för ett film Älsklingen ville se. Men som sagt man måste kompromissa och det var riktigt mysigt.

21 mars

image234image233image231

Vädret ändras hela tiden. Just nu är det sol, men det börjar nog snöa snart igen.
Snart kommer älsklingen också!

20 mars

Älsklingen är neggo och tycker inte om skorna i mitt förra inlägg. Men jag älskar Bronx skor. Men de är så dyra så jag kommer nog inte äga ett par den närmaste tiden iallafall.

Zooma
Bronx - 1099 kr

20 mars

image230

Ge mig vår!


20 mars

Så var man ute på landet igen. Riktigt mysigt. Ute är det jätte mycket snö men här inne är det riktigt skönt. En värmande eld och mysiga kläder, Perfekt. Dessutom blir det ännu mysigare imorgon när älsklingen kommer ut hit. Dessutom är det påsk, vilket betyder extra mycket godis. Härligt! Fast sen så känner jag mig bara äcklig för att jag har ätit för mycket. Samma sak varje år, jag lär mig aldrig.


19 mars


Tôrparpris har blivit tilldelat Björn Gustafsson. Han är värd det, med de 40 000 kr han får i pris pengar är inget han behöver. Så jag kan få det istället!

(Tôrparpris är instiftat till minne av komiken Mats Ljung som avled 2001)

19 mars

Samtalet gick bra. Min lärare satt och öste beröm över mig. Det var skönt, jag brukar inte få det av mina lärare eftersom att jag alltid presterar bra medans dumhuvet vid bordet bredvid får cred så fort den lyckas med en G uppgift. Skit jobbigt. Jag blir inte direkt uppmuntrad att arbeta eftersom att jag sällan för höra att det jag gör är bra. Men igår fick jag det, så idag går jag till skolan med nya krafter.
Alla behöver få veta att det är bra, annars känner man sig bara medelmåtta och orkar inte göra nått.

Idag börjar jag halv 11, jätte skönt. Så nu ska jag plugga lite innan skolan börjar.
Dessutom är jag ledig imorgon för att jag ska ut till landet.

18 mars

Ikväll är det TV-pris galan. Jag blev glatt överraskad när jag fick veta vilka det är som ska leda programet. Gynning och Atci! När de två är tillsammans så måste det ju vara något kul att se på. Gynning är bara helt sjuk och Atci är en jätte bra komiker. Så det kan bli vad som hälst egentligen.

18 mars

Har utvecklingssamtal om 1 timme. Jag brukar alltid vara nervös, men den här gången är jag inte det. Har samtalet med en annan lärare som inte är lika läskig, dessutom så finns det inget negativt att säga om mig. Hoppas jag iallafall.

Och nu måste jag vara lite negativ, som vanligt. Men shit vilket skit väder det är ute. Snön är 2 månader för sen. Det är lite lite snö heller, det är riktigt mycket för att vara stockholm år 2008. Blev dyngsur igår när jag var påväg hem från gitarren, men självklart så är det ju lite kul med snö. Det gör en barnslig dvs. snöbollskrig.
Fast jag vill ha sommar inte vinter. Precis som alla andra svenskar.

17 mars

Mina älsklingsskor har blivit sura på mig. De ger mig blåsor under fötterna. Jag har en blåsa under varje fot, det jag så jäkla ont! Kan inte gå ordentligt. Skärper de sig inte så åker de i soporna. Eller så slutar jag änvända dem. Måste hitta ett par sköna högklackade skor, It's my addiction.



16 mars



Brownies
250  g  Mörk blockchoklad 
2  dl  Hasselnöts kärnor 
4  dl  Vetemjöl 
1  tsk  Bakpulver 
4  Ägg 
4  dl  Strösocker 
2  dl  Gräddfil 
3  msk  Smör; rumsvarmt
2-3  msk  Ströbröd till formen

Smörj en avlång 1 1/2 liters kakform noggrannt med smöret.
Skaka runt ströbrödet så att hela formen, även kanterna täcks. Smält blockchokladen på låg värme så att den inte blir grynig.
Hacka nötkärnorna grovt. Blanda vetemjöl och bakpulver. Vispa ihop ägg och socker.
Häll i blockchokladen, mjölblandningen, gräddfilen och nötterna i äggsmet och rör samman allt till en jämn smet. Häll smeten försiktigt i formen.
Grädda 25 minuter i 225 grader. Låt kakan svalna, och ställ sedan in i
kylen ett par timmar före servering.


Jag vill ha!


16 mars

Charlotte Perrelli, Foto:SVT

Jag kan nog inte vara den enda i svenska folket som igår satt och ville ha Perellis ben. Jäklar vad snygga de var. Sånna ben vill jag ha på balen, det är bara att slänga sig upp på löpbandet. Men vad har hon gjort med ansiktet, det såg ju inte naturlig ut. Gör hon som Carola och pumpar in botox? Eller brukar hon se ut sådär?


16 mars

Just nu ser jag ut som en kines. Klev precis upp ur sängen och blev örfilad av solen. Det är riktigt ljust ute och solen är jätte varm och skön. Jag ska ju inte klaga, det var ju det här jag ville ha, men mina ögon är inte vana efter en hel vecka med mörker. Så de vill inte öppna sig ännu.

Älsklingen har köpt ett Tv-spel till sin Xbox 360. Han är helt fascinerad och älskar det. Så nu är det bara för mig att lära mig kontollerna. Kan ju erkänna att det tog riktigt lång tid att göra det till hans andra spel Cod. Ska bli kul att se hur det här går.

Nu är det dags för frukost, vad kan det tänkas bli. Macka med salami, jätte exklusivt. Men jag är snart hemma som tur är. 

15 mars

Vädret här ute är värkligen annorlunda. Det går i lopar. Snö, regn, sol, snö, regn, sol, snö, regn, sol. Vindarna byter även av varandra. Vindstilla, blåsigt, vindstilla, blåsigt, vindstilla, blåsigt. Sista jag var ute var det Snö och blåsigt. Så nu borde det vara regn och vindstilla(?).


Och till MILLAN säger jag bara: Fuck you!
Dessutom så ska du bara veta hur mycket du har missat i skolan, ojojoj! Men jag hoppas att du får en fortsatt trevlig resa i Thailand, ego som lämnar mig hemma!

15 mars

dagens frisyr: Ful hästsvans
dagens smink: Absolut ingenting
dagens klädsel: Jag kan säga såhär, om du skulle gå förbi mig på stan så skulle du tro att jag var lodis.
dagens händelse: Vaknade brevid Älsklingen
dagens vill ha i allmänhet: Vräme, sol!
dagens materiella vill ha: Pengar!? 
dagens beroende: Give me Candy!
dagens tråkigaste: Öhh...landet?
dagens köp: Inget, shopping-fri månad.
dagens mat: Frukost hemma hos Älsklingen
dagens mående: Trött men glad

15 mars

Är nu ute på landet. Det ser ut som vanligt, lägger upp bilder när jag kommer hem.
image226image227image228

När vi skulle ta båten ut hit så startade inte motorn. Efter mycket pill som bestämmde mamma och pappa att vi skulle ro ut, Eller mer att pappa skulle ro ut. Sen när vi äntligen kommer ut så är huset svin kallt och elden värgrar ta sig. Så det är fortfarande jätte kallt även fast vi har varit här ut i 2 timmar. Jag känner inte mina fötter, de är så kalla.
Nu sitter vi iallafall och äter lunch och kollat på TV. Vi har ju bara 7 kanaler här ut ( var av ingen är kanal5 *snyft*) så det finns inte så mycket att välja på. Men jag har datorn och en del läxor som kompisar.


Ps. Jocke, jag ångrar att jag lämnade godiset hos dig! Är så sugen just nu!


14 mars

Är hemma hos Älsklingen. Ska sova här.

Bloggar imorgon när jag kommer ut till landet.

13 mars



Gordon´s Kitchen Nighmares - Just nu på Kanal 5
Ingen säger Fuck under ett program så många gånger som han gör.

13 mars

Såg precis Blondinbella på tv. Hon blev intervjuad av nyheterna på Tv4. Jag läser hennes blogg och tycker att den är ganska bra, oftast. Men när man ser henne på tv så låter hon som en 6åring. Rösten gör att jag inte kan ta henne seriöst. I hennes blogg få man även känslan av att hon är vältränad, men sen så visade det sig att hon har dubbelhaka. Där försvann den bilden av henne.
Men man ska ju inte vara ytlig, eller jo enligt henne ska man vara det. Tolkar jag det som iallafall.

13 mars

Sitter och håller på med beställningen för klasströjorna. Jag trodde inte att det skulle vara så här jobbigt. Och att mina klasskompisar är sega på att beställa gör det hela inte bättre. Men nu så går det inte att beställa längre, fast pengarna ska in och det lär ta tid också. Suck.

Men det är många som stöttar mig och säger att jag ska säga till om jag vill ha hjälp. Tack!
Men det kommer gå fin fint. Nästa vecka ska jag ringa ett samtal till Minitryck för att ordna lite saker.



Idag är det 10 månader sen jag och Älsklingen blev tillsammans. Älskar dig! <3

image225

13 mars

Heeje. Du tycker säkert att det här är en konstig fråga men jag undrar om det är "jättesvårt" att höja sina VG:n i 8 till MVG:n i 9??

Jag går själv i 8 och jag kommer antagligen inte att kunna höja min VG:n till MVG:n under den här terminen, och jag har typ ingen lust att plugga ihjäl mig i 9 för att få MVG, med det är kanske det jag måste göra .. lr?
Vad tycker du, du som verkar höjt alla dina vg till mvg? vilket jag by the way berömmer dig för! ;)

/ emms


Allt är möjligt om man kämpar. Det går självklart lättare om man har ett mål, man kommer ingenstans med inställningen att man inte orkar. Sen så är det ju självklart att man måste offra sig lite för att få bra betyg. Man får inte MVG bara sådär. 
Jag har inte pluggat ihjäl mig för att få de betygen jag har nu. Men jag skulle säga att jag är mer "lättlärd" än mina vänner, vilket gör att inte behöver plugga jätte länge till prov och kan koncentrera mig mer på uppsatser. Men som sagt kämpar man så går det. Och nej det är inte svårt att höja VG i 8an till MVG i 9an.
Men alla skolor är olika, jag har just nu världens bästa lärare som är tydliga på vad som behövs för att få högre betyg. Prata med dina lärare.
Vill du ha MVG så tycker jag att du ska sikta på det. Tack och lycka till!


12 mars

Bloggtorka, har inget att skriva om. Tungt....


12 mars

image224
Förlåt för att jag skryter. Kan inte låta bli det! Jag har alltid varit så....

12 mars

Mina föräldrar berättade igår att jag är kobent (?). Jag hade ingen aning att jag var det, men nu förstår jag varför mina knän slår imot varandra när jag springer. Jätte irriterande. Fast de sa att jag inte var lika kobent som min syrra. Så jag måste kolla på hennes ben hur hon går för att förstå vad de menar.

Idag är det onsdag = sovmorgon. Men självklart så glömde pappa och mamma det imorse. Jag vet inte hur tidigt det var, men de kom in och fråga om jag inte skulle gå upp nu. Då väckte de mig ur en jätte härlig dröm, självklart. Jag vaknar alltid när jag kommer till det bästa i drömmar. Önskar att jag kunde drömma lite snabbare på nätterna.
Men men, gick upp klockan halv 9. Lite för sent, men det spelar ingen roll. Det är bara skönt.
Och eftersom att det är onsdag idag så ska Älsklingen följa mig till skolan, eller jag hoppas att han gör det idag. Det ger flaschbaks till när pappa brukade följa mig till skolan när jag gick i låg- och mellanstadiet. Det var tider det. Nu går han när jag kliver upp på morgonen.

Och nu till det roligaste, igår fick jag veta att jag har 300 p! Så skönt! Nu kanske jag ska gå lite högre. 310 p?

Prognoskarta för i dag, uppdaterad onsdag 12 mars. Bild: SVT.
Skit väder!
Camilla kom tillbaka så att vi får sol!

11 mars

Lugn dag idag. Har inte hänt så mycket.

Efter skolan gick jag, micke och linn hem till jepser för att ha en av våra plugg-tisdag. Trevligt som vanligt.
image222image223
Okej, vi pluggade inte hela tiden. Men erkänn, Jesper är het i min tröja.

10 mars

Lite nöjd med mig själv idag. Har fått veta att jag har höjt från VG till MVG i tre ämnen. Det betyder att jag har 285 p, känns skönt nu när det bara är 3 höjningar kvar till 300 p, mitt mål.
Vill få 300 p så att jag verkligen är säker på att jag kommer in på Mikael elias teoretiska.

Just nu sitter jag och pluggar och slö kollar på outsiders. Inte så kul idag, man vill ju se riktigt sjuka saker. Inte en kille som är 211 cm när han är 15 år. Lite konstigt kanske, men inget som jag blir förvånad över.

Dags att plugga vidare.


10 mars

Gårdagens outfit
image221

Hög midja är inte riktigt min grej. Var inte skönt. Då gillar jag hög midja på kjol mycket mer.
Orkar inte lägga upp dagens outfit, den är som den brukar vara. Byxor, Tee och Tjocktröja. Från Gina Tricot självklart.

10 mars

Dåligt väder idag, men det gäller att hålla humöret uppe.


image219

Klippte mig igår, blev bara topparna. Syns inte så tydligt, men det är helt annorlunda när man tar på håret. Det känns kort! Fast det växer ju ut igen, som tur är. Behövde klippa det för att mina toppar var så slitna. Dessutom är det bara bullshit att håret växer snabbare om man klipper topparna ofta, bara så ni vet.

9 mars

Vita non est vivere sed valere vita est - Att leva är mer än att bara hålla sig vid liv

image218



9 mars


3an  - Kolla! Nu!

Update: Skit bra film, Men nu är jag så trött att ögonlocken hänger nere på kinderna. God natt!

9 mars

MSN är verkligen ett ställe där folk uttrycker sina känslor för mycket. För många gör det genom att skriva sin känslor i "personligt meddelande" efter namnet. Oftast så är det saker som : Du är kingen utan k, cp barn, du är sjuk i huvudet, hatar dig jävla .... Osv.

Det står inte vem det gäller, det känns som att de vill att man ska fråga vem det är och där med få uppmärksamhet.

Jag själv skiter fullständigt i vem och vad som har hänt och dessutom tycker jag bara det är barnsligt att uttrycka sig sådär. Ibland känns det som att mina MSN-kontakter/klasskamrater ligger på en 6 årings nivå. Allt handlar om uppmärksamhet och att alla andra har fel. De har svårt att se saker ur andra perspektiv, för de själva kan ju aldrig ha fel. Jag kanske också är så, då ber jag om förlåtelse, för jag hatar egoistiska personer som beter sig på det sättet.

När det gäller egoistiska personer så är mitt tålamod kort. Dessutom så kommer jag att får höra allt om det i skolan imorgon, skit intressant....


9 mars

Stora tjocka släkten har precis gått. Jätte kul att träffa alla igen, var ett tag sen sista. Festens mittpunkt var självklart Anton aka. Kotten. Även fast det var mamma vi fira så var alla ögon vända mot lilla Kotten.

image215image216

Känner mig lite glömd, men jag fick ganska mycket uppmärksanhet förut. Men sen så kom Kotten och alla glömde mig. Men så är det ju, självklart.

8 mars

Jag har en ny bästa vän!



Det är ett sändarbälte som är kopplat till löpbandet i gymmet. Det är skit kul att träna när man ser att det verkligen händer något. Jag har lärt mig att vid en viss puls så tränar man sin kondition, och nu med hjälp av min vän så vet jag om jag gör det eller inte. Dessutom så är det ganska kul att springa och se hur hjärtat slår, man får lite extra kraft.

Nu ska jag in i duschen!

8 mars

Dålig uppdatering igår, jag vet. Men jag var hemma hos älsklingen och hade mysigt.

Idag är det träning nu på morgonen. Sen ska jag städa och plocka in lite mer saker i mitt rum. Efter det ska jag hem till Älsklingen igen, vi kanske ska kolla på hans lillebrors ishockey match. Sen så ska vi väll bara dega lite, as usual.

Hoppas ni får en trevligt lördag, i det otroligt fina vädret. Jag bli så glad när det är sol!

image214
Gårdagens outfit.

7 mars

image212
image213


Ohh det är så härligt väder ute. Shit vad jag tjatar om vädret, men jag vill ha sommar.
Ska snart ut och gå med Älsklingen och Puzzel. Härligt, Härligt!

6 mars

Jobbig dag idag. Bowling, träning, slapping, plugging, slapping, plugging. Känns som att det är lördag.
Men imorgon blir det bättre. Då börjar jag 08.10 och har genetikprov. Lätt, tror jag. Mina anteckningar var lite flummiga. Men det var nog  för att jag hade ett NO ämne med SO läraren. Känns jätte konstigt. Men det ska nog gå bra.

Sov gott!

6 mars


Jätte snyggt!
279 kr - Junkyard

6 mars

Bowlingen gick jätte bra. Kom tvåa med 1 poäng efter kurry som vann. Blev verkligen sur, är lite dåligt förlorare. Men jag var inte lika dålig som Camilla iallafall. Hon hade en särskild teknik som jag inte förstår mig på. Använde sig av handleden så i slutet hade hon så ont att hon nästan var helt invalid där. Stackarn, men det löser sig nog. Ankan var bra första serien, men sen så gick det bara nedåt. Hon kom på sista plats, efter att ha lett efter första serien stort.
Men men, hade skit kul idag. Älskar bowling....när det går bra för mig.


image208image209image210
image211
Disco!

6 mars

Idag är det idrottsdag i skolan, så därför ska jag och bowla. Ska vara vid stationen 07.25, sjukt tidigt. Men det ska bli kul att bowla, och så kommer jag ju hem vid 11 tiden.

Önska mig lycka till!

5 mars

Zooma
Ellos
Vill ha hennes kläder och skor! Vill ha hennes hår! Va fan ge mig hela hennes kropp också!

5 mars

image207

Kollade på Ett öga rött med klassen idag. Det är en av de sämsta filmerna jag någonsin har sätt. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om varför jag inte tyckte om den. Men det skulle bara tråka ut er, för det är många som inte tycker som jag. Men en sak kan jag säga, man skulle aldrig få göra en sån film, om man vänder på situationen. För då skulle man ju vara rasist.


5 mars

Sovmorgon idag. Ska på bio med klassen och börjar inte förens halv 12. Så innan det hade jag tänkt att jag skulle till gymmet och träna. Varit riktigt lat när det gäller det, skulle egentligen har gjort det 3 gånger i veckan enligt min sjukgymnast. Men har inte haft lust. Men idag är det dags att ta tag i det.

Mamma fyller år idag, så ikväll ska jag laga middag. Ska bli en supergod pastasallad, det kan man inte misslyckas med att tillaga, hoppas jag. Är tyvärr inte världens bästa på att laga mat, men lite kan jag nog.


Prognoskarta för i dag, uppdaterad onsdag 05 mars. Bild: SVT.

Herregud, en till dag med sol. Det kan inte vara sant!

4 mars



I just wanna scream and lose control
Throw my hands up and let it go
Forget about everything and runaway, yeah


Ibland blir livet för mycket, även för en 15 åring

4 mars

Det blev sol idag. Jätte mysigt, och gynning har rätt, vi borde får vara lediga när det är sol nu på våren. Skulle vara så skönt. Kunna gå promenader i solen tillsammans med Älsklingen. Slippa regn och rusk, för då sitter man ändå i skolan.

Efter skolan blev det en tripp hem till Jesper för att plugga. Fick lite gjort faktist, om man jämför med Jesper och Micke. Men det var trevligt, vi åt mellis och kollade på lite youtube filmer också.

image205
Jag
image206
Micke och Jesper, mina studiepartners på tisdagar.

4 mars

Prognoskarta för i dag, uppdaterad måndag 03 mars. Bild: SVT.

Sol, sol, sol, sol, sol! Yes!

3 mars

image202image203

Var med när Puzzel simmade idag. Jätte bra träning för både människor och djur.

3 mars



Jag tycker att den här låten är jätte bra. Men många gör inte det på grund av dens religiösa koppling. Och jag förstår att de kanske tänker att kristendom etc. är skit, det skapar bara konflikter och kyrkor är tråkiga. Men musik är väll fortfarande bara musik. Spelar ingen roll vart den kommer ifrån.
Man ska inte sätta musik i olika fack, utan att veta vad det handlar om. Det är som att säga att töntar bara lyssnar på klassiskt, fjortisar lyssnar bara på techno och punkare lyssnar bara på punk.

I just den här videon är det religiösa budskapet ganska tydligt. Men skit i videon, lyssna på låten.

3 mars

image200
Burrrr
image201
Ge mig sol!

Gick upp för en en stund sen. Var riktigt sugen på att gå till skolan. Jag Kollade ut genom fönstret och vad såg jag då?.......SNÖ! Jag blev helt matt i kroppen och gick och la mig igen. Jag orkar inte med det här. Jag behöver sol, min kropp pallar inte mer kyla. Jag vill ha värme, jag vill ha sol!

Men men, jag drog mig upp efter ett tag och nu sitter jag här och äter frukost. Skola idag, äntligen. Men det är ju bara 3 veckor kvar till påsklovet.

Hoppas ni får en bra dag!

2 mars

Skola imorgon. Det ska bli skönt att få lite rutiner i livet igen. Närmaste veckan kommer vara plugga-sönder-hjärnan-vecka, eftersom att jag inte pluggat tillräckligt på lovet.
Men som tur är så är det idrottsdag på torsdag, så då ska jag bowla. Ska bli riktigt kul, får se om jag spelar skiten ur de andra, pinsamt att förlora.

Har umgåts med Älsklingen hela veckan så nu får det bli lite paus. Annars blir vi nog trötta på varandra och det vill jag ju inte. Att umgås för mycket är tyvärr inte bra.


Omnis una manet nox - Samma natt väntar oss alla


2 mars

Min syssling är världens gulligaste!

Hello! Har du bestämmt vad du ska ha på balen än? Du får inte skämma ut släkten och komma i något skynke så jag skickar lite tips. Lite insperation från allt möjligt.

Gosh vad jobbigt, man kan inte skicka med så många bilder i samma mail så jag skickar väll flera olika då. Börjar med lite insperation från oscarsgalan:
trenden man såg var framförallt rött, gärna med bar axel, det hae både Anne hathaway och Katherine Heigl snappat upp. Heidi Klum hade på sig en klänning som känns rätt så 'denondastyvmodernisnövit'. Men röd var den. Jessica Alba var superfin i sin lila chifong dröm. Cameron Diaz var somvanligt jättefin i en puderrosa skapelse.








Fick precis det här mejlet från henne.
Kolla in hennes blogg!

2 mars

Jumper var en riktigt bra film.
Jätte snyggt gjord, mycket action, kärlek, snygg pojkar = allt som behövs för att det ska bli en bra film. Rekomenderar den varmt!
Det enda som var lite sämre i filmen var en sekvens när de bytte filmvinkel hela tiden, så man förstod inte vad som hände riktigt. Men det var bara 10 sekunder av en film som var 1h 40min lång. Så resten av tiden var jätte bra!

image193
( 5 av 5 )

Men det känns som att det kommer bli en tvåa, allt som man ville veta fick man inte svar på i den här filmen. Ser ni den så fattar ni....


1 mars

20M11

Vera Wangs klänningar är skit snygga!
Ungefär såhär vill jag att min balklänning ska se ut, fast i andra färger.

1 mars



Älsklingen har gått hem nu. Den här gången glömde han bara kvar en tröja och en strumpa. Riktigt duktigt! och han störde mig inte för mycket inatt.

Ikväll ska vi på bio med två klasskompisar till Älsklingen. Ska kolla på Jumper.

RSS 2.0