31 januari

När jag laddade upp bilderna från mobilen så hittade jag den här bilden som snällis Micke tog på mig idag. Det är när vi satt och "arbetade" på lektionen. Jag tycker jag är värd lite avslappning på lektionen ibland också.

image83

31 januari

Öppet hus var riktigt kul. Jocka stannde kavr hela kvällen. Men öppet hus består av mer än bara vår redovisning. jag och Jocke var på musik showen.
image78
Nettan spränger högtalarna.
image79
Hittade den här inte i studion. Jätte gulligt stavat, om det var en 3:a som skrivit det. Men nu är det någon från 6:an till 9:an som skrivet det. Pinsamt....
image81
Min grupp och deras practical joke, att ändra mitt namn till Balin på presentationen. Det är ett av mina 1000 smeknamn.
Och så klottrade de lite på den, men förövrigt så ser det lite proffsigt ut. Tycker jag åtminstonde.

31 januari

Står just nu i skolan och förbereder mig inför redovisningen. Eller jag leker mer med smart boarden i Fys 1.  Önska mig lycka till!
Jag har iallafall Jocke här som stöd!

31 januari

Ikväll är det öppet hus på min skola som gäller. Själv så ska jag vara med på en redovisning som heter "rädda jorden". Ett grupparbete vi gjorde i höstas i klassen och vår So lärare gillade vår powerpoint presentation så mycket, så vi ska få göra den ikväll för 5:orna som kommer på öppet hus. Ska bli riktigt roligt för jag är stolt över den redovisningen, blev så snyggt gjord.

Ska ta lite bilder. För jag kom på i morse att jag itne tagit några och lagt upp på bloggen på jätte länge. Eller nått...

30 januari

image77

Jag har lite för mycket Gina Tricot kläder. Idag är det
Jeans - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Tjocktröja - Gina Tricot
Strumpor - Gekås?
Troser & Bh - Hm

Ja....lite för mycket Gina.

31 januari

Fick precis panik. Min nya lins var bort. Stog och svor högt för mig själv.
Men sen så såg jag att den satt i locket på etuit, som tur var.
Mamma skulle bli riktigt sur om jag tappade bort den efter första dagen.

31 januari

Tyska läxan till idag var att man skulle beskriva en person. Har valt Musse Pigg, han var så lätt. Så nu har jag tränat på den ordentligt så jag ska stajla lite på lektionen eller inte. Allt för att hålla kvar mitt VG.

30:e januari

Äntligen klar med dagens prio. 1 uppgifter.
Har gjort labbrapporten (läraren blev nog lite imponerad) och blev precis klar med Rädda jorden uppsattsen. Mamma och Pappa ska bara läsa den och ge kommentarer om hur den kan bli bättre. Slår vad om att det kommer klaga på min stavning som vanligt, men man måste få kritik för att kunna bli bättre.

Jag har även strukit över alla kursiv text i instuderingshäftet till bildprovet som man ska plugga in. Så nu är det bara det lätta kvar, att plugga in det.

30:e januari

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film igen och igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.


Det handlar om att
älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.


Det handlar om att
kunna kyssa bort sårigheten, om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.


Det handlar om att
tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, händer som dras genom hår och fingertoppar längs ryggraden. Timmeslånga telefonsamtal och att önska sig närmare.


Skriven av Lindawendell @


30:e januari

Hemma ifrån skolan igen. "Jobbig" dag som vanligt på onsdagar.

Idag på bilden så fick jag tillbaka min uppsatts som jag skrivit. Fick VG på den. Det är först nu jag inser att jag riskerar att få VG i slutbetyget om jag inte arbetar skit bra nu i vår. Det är inte så att jag latar mig lektionerna, det är de att jag inte ritar fint. Men det är det jag tycker är dåligt, vi har aldrig fått lära oss i skolan hur man ritar "fint", eller tekniskt rätt som lärarna säger.
Så nu när vi kommer in på det sista steget, designe, så måste jag göra extra bra ifrån mig och få MVG på allt, annars så sitter jag där med ett fult VG för att jag aldrig lärt mig rita fint.
Det är precis som om alla feta skulle få G i idrott för att de inte orkar lika mycket som de andra i klassen gör.
Jag kanske är lite överdriven när jag jämför feta barn med att jag inte ritar "tekniskt rätt", men jag blir besviken om jag får VG i bild.

30:e januari

image76

Idag hade jag verkligen fått till håret skit snyggt. men vad händer då? Jo jag ser att det regnar! Gaaah! Jag kommer se ut som något fult när jag kommer till skolan!

(Kolla på håret, inte mina händer!)

30:e januari

Skulle ha pluggat nu på morgonen, men jag orkar inte. Var en världelös natt, kunde inte sova ordentligt. Mycket ovanligt att det händer så jag var absolut inte van vid det.
Kändes så frustrerande när man inte kunde sova, så jag hoppas att det inte händer igen.

Jag hoppas att ni sov gott inatt, särskilt du camilla

30 JANUARI

Såg Gossip girl igår. Bra serie, så den timmen var inte bortkastad.
Det som var otroligt spännande med serien är att man inte får veta vem "Gossip girl" är. Så därför sitter man och klurar hela programmet vem det kan vara. 
Om man skulle jämföra Gossip girl och Skins så är det ungefär samma sak men att de i Gossip girl är några miljoner rikare. Men den gemensamma nämnaren är att det handlar om ungdomar i övre tonåren och deras jobbiga liv med skola, vänner, föräldrar.

                                                                         

                 Gossip Girl


Skins


Ja man kan se en liten skillnad på bilderna....

29:e januari

Idag blev jag herre på täppan på tyskan. Det är riktigt stort faktist, en stor ära.
Nä nu överdriver jag, den ända som kommer komma ihåg det imorgon är jag, och Camilla kanske, lite, ska påminna henne om det.



Imorgon börjar jag 10.30. Ganska skönt. Då kan jag gå upp när de andra börjar för dagen. Sweet!

29:e januari

Jag har räknat ut att min to do list inte var dagens, utan veckans.

Så detta är vad jag ska hinna med denna vecka;



- Städa
- Träna
- Vara med Jocke
- Plugga
- Scrapbooka
- Kolla efter sommarjobb (måste ha)
- Läsa
- Göra pappa ännu surare än vad han redan är (övergångs ålderna) 
- Skicka mejl om prova-på-dag på teoretiska
- Gäster på fredag
- Smink kursen
- Kolla balklänning
- Redovisning på Öppet hus
- Gå på öppet hus?
- Gratta Natta
- Fira min Kusin Elin
- Söka till fler gymnasium
- Kolla på viktiga teve program
- Simma

Vänta...nu kom stressen igen


28:e januari

Bytt bakgrund, Jocke tyckte den andra var tråkigt. Och lite rätt kanske han hade....

bild

28:e januari

Idag på hemkunskapen började jag blöda näsblod. Inte lite utan jätte mycket. Var tvungen att gå till skolsyster och få bomull och kylpåse på näsan. Medans jag sitter där så kommer Klimakteriekossan (Jill) förbi och undrar varför jag blöder näsblod. Jag svarade att det säkert var för att jag var stressad. Då började hon predika om yoga och en massa andra saker som tog bort stress.
När hon var klar med predikan så sa hon att jag inte borde vara stressad eftersom att jag har bra betyg och är duktig i skolan.
Men va fan, de är ju då man stressar som mest. Jag kämpar hårt för att nå mina mål = stress.
Snacka om att hon inte vet hur tonåringar funkar.


Idag så satt jag och Camilla en hel Mattelektion och gjorde ingenting. Det var genomgång på G delen på matteprovet vi hade förut. Ap-tråkigt.
Men det var kul på idrotten iallafall. Hopprep är något jag är väldigt bra på, men har man tränat länge så har man.

Och när kommer katalogerna till klasströjorna? Har beställt nya tre gånger nu! Börjar bli lite pressad nu, vill bli klar med det.

28:e Januari

Jag kom på att jag har träffat en bög faktist. Min förra teaterlärare är det. Han är skit cool och jätte rolig.

28:e januari


Några av värdens "största" ledare räcker mig knappt över axeln!
Tänk vilken makt jag skulle få, med min längd (180 cm), om jag gav mig in i politiken. Ojoj det tåls att tänka på.
Undra hur lång Bush är, fast jag kan ju inte bli president i USA är ju född i sverige. Fan....

28:e Januari

Har precis sprungit. Kände att kroppen behövde något extra när jag kom hem. Måste bli av med allt som finns i huvudet. Alla ångest som ligger och maler i magen.
Det funkade. 20 min intensivt springande rensade ut allt det jobbiga. Fast biverkningen är väll att det kommer komma tillbaka så fort jag har duschat.

Kanske ska ta magen nu när jag ändå håller på...


27:e januari

Dagens "To do-list"

- Städa
- Träna
- Passa Puzzel
- Vara med Jocke?
- Ringa Madde och kolla hur det är i Eskilstuna
- Plugga
- Scrapbooka lite
- Kolla efter sommarjobb (måste ha)
- Läsa
- Göra pappa ännu surare än vad han redan är (övergångs ålderna) 
- Lämna tillbaka filmerna


27:e januari

Ojojoj inte bloggat på hur länge som helst.

I fredegs sov Jocke över här. Mycket mysigt. Men som ni kanske vet så får inte vi sova i samma säng här så han sov på en madrass på golvet. Men på morgonen så brukar han alltid gå upp och lägga sig brevid mig.
Jag har ingte minne av hur länge han låg där, men helt plötsligt la han sig på sin maddrass igen på golvet. Jag blev lite ledsen men orkade inte bry mig då. Se när vi gick upp för att äta frukost så frågade jag varför han gick ner och la sig. Han svarade att jag bränndes. Jag som aldrig brukar vara varm. Han brukar klaga på att jag är iskall. Så bestäm dig varmt eller kallt.

Se så skulle vi ha sprungit på morgonen, men vi vaknade inte förens kvart över 10, så där sprack det. Behövde göra mig iordning eftersom att jag skulle på musikal på eftermiddagen.

12.27 tog jag och mamma tåget in till stan för att möta Elin innan och äta på kungshallen. Jätte mysigt och riktigt god mat. Dit ska nog jag och Jocke gå när vi firar 1 år tillsammans.

Efter det var det lite tid kvar tills musikalen skulle börja så jag och Elin gick in på PUB. Högst uppe var det skit coolt. Massa nya designers och second hand. Det fanns också en Dj som skötte musiken, så stämningen där upp var på topp. Såg en massa snygga kläder och en skit rolig bok jag vill ha.

Vi var där lite för länge, för sen behövde vi små springa till Oscars teatern.

Träffade Jockes mamma och mormor där. De satt på raden framför oss några stolar till höger.
Musikalen var jätte bra. Skådespelarna var så snygga! Vill se filmen nu.



När jag ock Elin var på väg till Oscars teatern så lät det som att det var 150 fjortisar som gick på Drottninggatan och skrek. Mycket märkligt. Stockholmarna är inte vana vid sådant så de såg riktigt oroliga ut. Men så mötte vi en man med värmländsk dialekt på vägen, och han stog och svor och frågade va fan det var som hände.
Det kanske är sant att vi bor i Fjollträsk.

24:e januari

Hård dag imorgon, dags att samla krafter. God natt!


24:e januari

Minnen dör aldrig.....
image74
...men man kan ju alltid försöka förtränga dem.
Herregud villken pinsam bild.

Malin B och S dream team!

Sluta skratta!

23:e januari



Vill ha sommar, typ nu!

23:e Januari

Hemma från optikern nu. Ska få lite svagare styrka på ena linsen. Intressant eller hur!
Shoppade lite också. En almanacka och choklad. Är det något jag är beroende av så är det almanackor. Jag måste ha en för att inte glömma bort allt som händer. Fast jag är beroende av choklad också i en viss mån. Något jag inte kan leva utan. Jag måste hålla reda på allt, annars får jag panik, det är nog därför jag ofta tar på mig ledar rollen. Kanske inte den bästa ledaren, men jag får sakerna gjorda.



Ikväll blir det UG och plugga. Kul att få träffa favoriten igen!

image73
Oj vad min näsa ser stor ut

23:e januari

Nu ska jag till skolan. Hinner med 3 lektioner och lunch innan jag ska till optikern.  Skön dag idag!

Undra vilken tid jag måste gå från skolan.

23:e Janauri

JIPPIE! det är fråga Olle på tv! Lätt min största Idol!

23:e Januari

Åhh så skönt det är att få sova till klockan 8. Nu sitter alla andra i skolan och arbetar, stackarna.

22:a Januari

Sämsta skolan ever!
Först genomled jag och Belinda ett informations möte som var typ 45 minuter ( vi var 15 min sena, så det var nog 1 timme igentligen)
Sen så fick vi gå runt och kolla själv. Det känndes som att vi inte hade lämnat falkberg. Skolans motto är "ordning-och-reda skolan", in my as att det var så. Sunkiga lokaler, konstiga lärare, väldigt låg intagnings poäng. Allt det jag inte vill ha. Så didaktus åker i papperskorgen!

22:a Januari

Ska snart på Öppet hus på didaktus tillsammans med Binna. Hemma igen ikväll.
Imorgon ska jag till min Optiker. Fixa nya linser. Tappade min ena lins igår, men det märks inte för jag ser ändå så bra på det ögat. Men det är lite klantigt för linser är inte billigt, men pappa betalar.


22:a januari

image65
Imorse var det snö ute, men den försvann
image66
På tyskan lärde vi oss lite saker, det var kul
image67
Vi hade No också, men det blev egetarbete
image68image69
Egetarbete = Flumma med kameran eftersom att jag var klar med allt
Vi fick också lära oss några fula tecken i olika kulturer på tyskan:
image70image71
image72

Så kommer du till ett nytt land, skit i att göra dom här då!
Flumm inlägg nu, skriver mer ikväll, kanske

22:a januari

Sååå segt att gå upp, vill inte till skolan.

Dagens humör: Seg, men glad
Dagens borde: Plugga kanske
Dagens frisyr: Utsläppt lite lockigt
Dagens klädsel: Lite lodis aktigt, behöver inte bry mig för jag har pojkvän (Camillas kommentar)
Dagens planer: Skolan, fuck
Dagens materiella vill ha: Plattång
Dagens längtan: Jocke!
Dagens fundering: Varför är inte jag känd?
Dagens beroende: Sova!
Dagens tråkigaste: Mitt ansikte
Dagens personer: Mamma
Dagens tidning: DN - vill ha!
Dagens låt: Bleeding Love - Leona Lewis

21:a Januari


Dags att sova. Ska bara kolla klart på stridspiloterna. Gosh vad snygga de är!

21:a Januari

Man - nu är det din tur att amma 
"Precis som kvinnor har män mjölkkörtlar. Det betyder att även män kan amma sina barn - men det kan krävas långvarig stimulans innan mjölken rinner till."

På ett sätt sjukt men på ett annat sätt bra så att inte barnen behöver bli bundna så mycket till mamman. Så Jocke det är bara att börja, jag vill inte ha hängbröst!
Fast överlag är jag inte sugen på att få barn. Visst de är gulliga, men man kan inte ångra sig. Därför vill jag få barn ganska sent. Dessutom är karriär viktigt för mig, jag vill slå mig in i en mans dominerad värld och äga skiten ur dem.
Men vem vet, jag kanske ändrar mig och får barn när jag bli 19.

21:a januari

Sista lektionen var medicinsk grundkurs. Roligaste lektionen på dagen. Just nu höll de på med andningsorganen och sjukdomar man kan få där. Det var TBC, ÖLI, Astma m.m. Lärde mig lite faktiskt. Tex. vad det är som händer när lungan bli punkterad och hur man fixar till det.
Den läraren var jätte virrig, hon trodde att vi fyra 9:or som var där på prova-på-dag egentligen var nya elever. Hahah klassen vi var med tyckte att det var jätte kul.

Tullinge gymnasium var en bra skola, så nu blir valet ännu svårare. Ska nog boka in en prova-på-dag på Teoretiska också.

Ska på öppet hus till didaktus imorgon med Belinda. Hoppas den är jätte dålig så att det inte bli ännu svårare att välja.


21:a Januari

image64

Fin kompis man har.
Men som tur är så är hon 15 år nu, inte typ 2. Annars så vet man ju aldrig vad som kan hända i skolan.

21:a januari

image63

Jag och Jocke bråkar om vem som älskar vem mest.
Det är som att bråka om vem som är dummast.

21:a januari

Sen var det dags för samhällskunskap. De pratade just då om man skulle ha monarki eller republik. Tjejerna (som satt längst fram i klassrummet) ville ha kvar monarki, medan killarna (som satt längst bak i klassrummet) ville avskaffa monarki och ha republik.
Lektionen började med ett litet test där den som kunde flest ministrar fick choklad. Sen så fick jag svara på en fråga om vad det var för skillnad mellan regering och riksdag. Fick en applåd eftersom att jag var så duktig. Lite pinsamt.

Lektionen slutade i halft inbördeskrig. Tjejerna och killarna satt och skrek på varandra för det tyckte olika saker. Eller det var väll 2 killar och 5 tjejer men det lät som mycket mer. Efter lektionen så försäkrade läraren att det inte brukade vara så, som tur var. Annars hade nog hans öron ramlat av tillslut.

Fortsättning följer

21:a Januari

Hemma från Tullinge Gymnasium nu. Det är verkligen ett alternativ. Skit svårt att välja.


Första lektionen hade vi Biokemi. Fattade ingenting och lektionen var 1 h 40 min. Men vi fick gå efter 30 min. Vi gick runt och kolla lite på skolan tillsammans med Lisa vår "värdinna". Pratade lite med olika elever och lärare. Kollade de olika husen och klassrummen. Sp huset vär lätt sämst! Skit trångt.

Gick förbi kanske 20 pers som man kände. Hahaha roligast var när vi gick förbi Simon. Aka Snor Simon. Då drog vi ett internt skämt och låtsades att vi pillade oss i näsan.

Träffade också Jocke 1. Han hade precis haft Fysik och vi skulle prata med den läraren han hade haft då. Såg Asper också, ursch!

Fortsättning följer


21:a Januari

Nu ska jag till Tullinge gymnasium. Känner på mig att jag komemr skämma ut mig. Skit samma lite kul måste man ha!

21:a Januari

Sitter och kollar på the voice på Kanal 5. Elin Kling kom precis in i studion.

Och för att ha en av sveriges mest lästa modebloggar så är hon inte så snyggt klädd just nu. Hon har en urtvättad randig långärmad tröjja och slitna jeans. Mycket insperation där! 

image62

Hon är inte gravid!

21:a Januari

Har glömt att berätta, jag tappade en tand förra veckan. Shit jag kommer gå med gluggar när jag går i 3:an för jag har inte tappat alla ännu. Sexigt eller hur!

20:e Januari

Ska till Tullinge gymnasium imorgon på Prova-på-dag. Börjar klockan 9.50 med Biokemi. Skit kul.
Belinda och jag ska gå med samma klass. Stackars de i NV05A, tror jag det var.

Men jag tycker lite synd om Camilla som måste vara utan mig en hel dag i skolan. Förlåt.

20:e januari

Jag trodde att den var utrotade. Men jag hade fel! Idag såg jag en livslevande hockeyfrilla på Jockes match. Höll på att skratta ihjäl mig, gubben såg bara för kul ut i den.


Så här ungefär men blont. Fast han var ju gotläningarnas tränare och där ute på ön är man ju lite *host host*.
Norsborg vann med 2-1 och Jocke var jätte duktigt. Bättre än vanligt.


Igårkväll var jag och Jocke hemma hos Fredde och spelade spel. Jocke undrar varför jag inte vill vara i samma lag som honom på pictionary, men det är för att vi Alltid förlorar då. Alltid! Men eftersom att jag är tillsammans med honom så måste jag även vara i samma lag som honom. Och självklart förlorade vi igen.
image59

Även fast jag är bättre än Jocke så är jag inget proffs direkt....
image60image61

Men träning ger färdighet.
Efter det körde vi ett annat spel där man var själv. Då vann jag båda gångerna. Pice of cake!

19:e januari

Det är något stort på gång i tullinge, fjortisarna har börjat röra på sig!

19:e Januari

BH-STORLEKAR.

A= Almost boobs

B= Barely there

C= Can do

D= Damn good

E= Enormous

F= Fake

Jag säger bara ett ord; Fan!


19:e Januari

image58
I den här artikeln så står det att två personer bli skjutna. Jag läste en kortare version av den igår.

Det står att under en fotografering för en herrtidning så kom det in två maskerade män med vapen. De sköt två stycken. Fotografen i låret och en journalist i vaden. Detta är fel. Journalisten blev skjuten i låret.
Herrtidningen som var där och fotograferarde för sitt nästa nummer var Moore.

Hur vet jag nu detta? Jo för det är min kusin som är journalisten. Jag fick precis veta av pappa att det var han som hade blivit skjuten! Hjärnan bara tömdes på tankar. Det fanns en kvar. Tänk om han hade dött.
Men han klarade sig, han mår bra.

Artikeln på Aftonbladet.se

19:e Januari

För att man ska få en framgångsrik blogg så finns det vissa grejer man ska skriva om;
 - Sex
- Mode
- Överklass livet på Östermalm

Jag vill inte skriva om sex, lite om mode kanske och sen så har jag ju inget överklass liv på Östermalm. Jag har ett mellanklass liv i en förort söder om söder.

Fan jag kommer aldrig få betalt för att blogga! Men jag kan ju alltid försöka. Lite extra pengar i kassan skulle inte vara fel. Fast sen så finns det ju hundra miljoner andra bloggare som vill samma sak. Hmm hur ska man göra för att stå ut från mängden? 
Bli lesbisk porrstjärna och samtidigt utbilda mig till präst?
Operera brösten och gifta mig med en 50 år äldre man?
Eller vara mig själv och hoppas på lite tur?


19:e januari

Igår kväll satt jag och kollade runt på lite bloggar. Helt plötsligt slog det mig. Shit vad coolt att ha en kompis som är bög. Jag tror aldrig jag har träffat en person som är homosexuell, så det skulle vara en ny upplevelse.
Kunna sitta och prata om villka kändis killar som är snygga m.m. För Jocke är inge bra på det. 
Vart hittar man en bög som man kan bli kompis med? Det är nog inte så att alla bögar visar det öppet på Pa och man kan ju inte fråga alla killar på Pa om de är bögar. Skulle nog bli avstängd då.

Det jag säger kanske låter dumt, men det är alltid kul att träffa nya personer.

18:e januari



Läste lite på Aftonbladet.se om ett modelljobb Beckham hade gjort för Armani. Det pratades om hans paket var fejk eller verkligt?

Killar ska engligt dagens standard ha stort paket, som ska synas jätte mycket. För det är über manligt. Men sen när det kommer till tjejer så ska det vara platt. En tjej med bullfitta är konstig. Och killar med liten är lika konstiga de också.
Så....killar ska ha jätte mycket och tjejer ska ha absolut inget?

Men jag måste erkänna att det ser fejk ut. Eller så är Posh väldigt glad. Fast jag vet inget om paket så jag ska inte säga nått.

18:e Januari

Dagens humör: Kunde vara bättre. Kunde vara sämre
Dagens borde: Slappa
Dagens frisyr: Den vanliga
Dagens klädsel: Jeans, vit tröja, grå tjocktröja
Dagens planer: Hänga med päronen
Dagens materiella vill ha: Jocke
Dagens längtan: Måndag
Dagens fundering: Hur vissa männskor har blivit som de har blivit
Dagens beroende: Musik
Dagens tråkigaste: Svenskan
Dagens person: Kajsas mamma som kom med semlor till oss på musiken.
Dagens tidning: Aftonbladet (saknar DN)
Dagens låt: Britney Spears - Hot as ice

18:e Januari

Matteprov idag, gick skit bra. Var 2 uppgifter på vg - mvg delen jag inte kunde. Men ena av dem hade vi inte lärt oss och andra chansade jag på i alla fall.
Matte är svårt även fast man har mvg i det. Därför älskar jag det så mycket.

Fick tillbaka ett engelska prov också. Fick vg+. Blev lite trött på att alltid få vg+ så jag frågad läraren varför jag inte fick mvg.
- Du är såååååå nära mvg som man kan vara. Det är inte långt kvar! Precis det svaret man vill ha, not! Hade lust att skrika - Ge mig mvg då för i helvete!
Det var samma sak när jag frågade Matte läraren förut om hur jag skulle göra för att få mvg så sa han att jag behövde "mogna" i mitt räknande. Va fan betyder det?! Det löste sig tillslut, som tur var.

Hade musikal idag också. Satt och kolla på bilder på Abba hela eftermiddagen för att få inspiration till kläder. Shit var fult men ändå så coolt! Jag är lite glad att jag lever på 2000 talet faktiskt.



 



Gosh vad snyggt!

18:e Januari

Skön dag igår. Håltimme efter tyskan fram till efter lunch. Var hemma hos Camilla då och slappade lite. Sen var det egetarbete och då intensiv översatte vi en engelsk text som från början kommer från en tysk som om nazismen. Det var ganska kul, lärde sig nya ord. Skönt att vara klar med den, så man kan få göra något annat på engelskan.

Efter skolan var jag med Jocke. Vi är lite konstiga, vi sitter och planerar vart vi ska bo (när vi är typ 35), hur vi ska uppfostra vårt barn (en pojke och bara ett), hur vi ska skrämma bort dumma flickvänner som vi inte tycker om. Sånt här sitter vi och pratar om när vi äter middag.
Det kanske låter konstig, men just nu låter det som en självklarhet att vi kommer vara tillsammans resten av livet. Så känns det bara när man älskar någon riktigt mycket.


Har kollat runt lite på kläder, blev sån inspererad av Camillas inlägg om det.

Såhär ska jag gå klädd i sommar;

Top
De vita shortsen, inge mer

Jag vill ha linnet i blå så att det matchar mina skor och kanske ett par snyggare brillor, hittade inga fina på google.


17:e Januari

Plugga, plugga, plugga in de 100 tyska orden! Fuck skulle ha börjat tidigare!


Fuska?! Kanske det.....

16:e Januari

Hemma från Ug igen. Har nu läst förlåtelsen och blivit av med alla synder. Har blivit en del sen sist.
Det var roligt att träffa Malin och Jocke igen, var ett tag sen sist.

När Jag, Malin och Jocke (+ några till) satt i soffan på Tullinge gård så säger Jocke "Vet du vem du liknar, du liknar Annika Lantz". Tro det eller ej men det är faktist andra gången jag får höra det i mitt liv.

image57

Lika?


 

image56

Nja, tar man bort rynkorna på henne och tar bort mitt smink så kanske vi är lite lika. Skulle vara ganska roligt att få vara lika känd som hon är, och få käna lika mycket!


Ska sova snart, god natt på er!

16:e Januari

I vår klass går det alltid rykten om att någon är gravid. Först var det Petra, sen var det Angelika (lite, var nog inte så många som hörde det) och nu är det Kajsa (Idrottsläraren). Och det är inte bara rykten om graviditet (eller gravitation som Madde säger) som går i vår klass, det går en massa andra rykten också. En del är sanna och en del är inte.
Fast rykten är väll inget nytt, det finns överallt. I skolan, på jobbet, i tidningarna. Vi är uppväxta med rykten och ändå är det något av det jobbigaste som finns. Har man en gång fått ett rykte så är det jävligt svårt att bli av med det. Det vet jag av egen erfarenhet.

Alla vet att det är dumt att skapa rykten, men klarar vi oss utan dem? Alla hatar det men älskar det ändå.

16:e Januari

Vi hade jätte kul på tyskan idag också;
image46
Ibland kanske ni undrar om vi gör något på tyskan alls. Det gör vi, i kanske 10 min av 60 min. Idag pratade vi om bisattser. Lätt! eller nått.

Vi hade kul på NO:n också
image47

image48

image49

image50

image51

image52

image53

image54

image55

Vi var klara med frågorna man skulle göra så vi lekte med våra mobiler istället.


Vi började 10.30 imorse, jätte skönt. Vr hos sjukgymnasten innan och fick lite fler övningar jag ska göra. Jätte jobbiga. Blev svettig av dom.
Höll nästan på att säga till min sjukgymnast att hon måste var skit bra tränad som gör sånt här hela dagarna.

Nu ska jag träna tyska och sen ska jag iväg på Ug. Ska inte följa med till Saxnäs *ledsen*. Det var jätte kul förra året. Av många olika skäl, som inte behövs ta upp här. Kan säga det att jakten är det roliga.

Måste gratta Camilla som idag blev herre på teppan, Grattis!

16:e Januari

image43
image44
image45

Vi stog där och skrålade. Hemskt men även fint. Men det var sjukt roligt!
Och Camilla kom som sagt upp till grönt.

15:e Januari

Tillbaka från informationen. Var ganska lärofullt. Det var kul att se de andras päron. De flesta ser likadana ut fortfarande. Synd att Jonssons mamma inte var där.
Mamma berättade att hon på något föräldrarmöte i Banslätt hade föreslagit att man skulle såga bort alla låga grenar på träden så att barnen inte kunde klättra upp i dem. Det var säkert så att Jonsson hade gjort det och ramlat ner och så skulle vi andra lida för att han var klantig och ramlade. Urdum idé.


Idag har det varit en ganska typisk skoldag. Har lallat lite med Camilla på lektionerna men även jobbat stenhårt.
Jag och Camilla tävlade om vem som hade bäst zoom och kamera på mobilen, på en lektion.

image41
Vet inte vem som vann. Tror det gick lika dåligt för båda. För det var meningen att man skulle ta kort och kunna se vart det står Mr. Wester. Vilket inte går här. Jag tror inte att Camilla var bättre iallafall.

Vi hade "über" kul på tyskan också. Blev lite sjuka meningar igen.

image42


Är lite sur på Mamma. Hon vill inte att jag ska gå på mikael elias (jag har inte valt ännu). Det är ju så att målsman måste skriva på ansökan och de kan ju vägra att göra det om jag inte byter. Men är de så hemska? Jag vet faktist inte. Hon vill inte att jag ska gå på mikael elias för att det tar lång tid att åka dit, enligt henne. Det tar 10 minuter mer för mig att ta mig dit än för Jocke att gå till skolan. Jättelång tid? Dessutom är det mitt val. Suck, jag och mina föräldrar. Vill byta med Jocke!

15:e Januari

Ska snart iväg på gymnasieinformation i skolan och efter det måste jag göra klart min uppsatts. Det suger att bärbara datorn inte funkar, den är så mycket skönare att skriva på.

Imorgon börjar jag 10.30 men jag ska till sjukgymnasten klockan 10. Jag tror inte att det kommer bli någon skidåkning den här "vintern". Får ont i knät så lätt. Jag litar inte på mitt knä, är så rädd att de ska hända något igen.

Letar efter ny musik att sätt in i iriverna, några tips?


15:e Januari

Dagens humör: Glad!
Dagens borde: Träna på gitarr läxan och ringa gitarr läreren
Dagens frisyr: Våt hund?!
Dagens klädsel: Typ naken, nä men jag har inte bestämmt ännu
Dagens planer: Informations möte ikväll i skolan
Dagens materiella vill ha: Jocke
Dagens längtan: Choklad
Dagens fundering: Vilket gymnasium?! (fortfarande)
Dagens beroende: Värme
Dagens tråkigaste: SKOLAN!
Dagens personer: Camilla, min bänk kamrat i vått och torrt
Dagens irritation: Sega jävlar
Dagens låt: Brother oh Brother

14:e Januari

Dåligt med bloggande idag också. Orkade inte imorse och har varit med Jocke hela eftermiddagen. Eller det var mer kväll. Kom hem kvart över 4. Helt slut efter en hel dag som slutade med hemkunskap. Hemkunskap är jätte kul, men våran lärare snackar sönder hela lektionerna.
Men det har varit ganska kul idag iallafall. På idrotten körde vi power yoga. As jobbigt men jag små fnittrade hela tiden för alla såg så jävla kul ut. Jag hade Abbes arsle i ansiktet också. Ursch!
Och så gick brandlarmet idag. Man vet inte längre om man ska gå ut eller itne eftersom att det är falska brandlarm hela tiden.
Men när vi hade kommit upp på fotbollsplanen och stod där och väntade, men det kom igen lärare och pricka av oss från närvaro listan. Helt onödigt att gå upp. Suck! Fick träffa lite vänner från blå iallafall, det var roligt.


Har precis läst ut en jätte roligt bok. Underbar och älskad av alla. Skit kul! Finns även som film. Måste se den.


Ska sova nu, eller ska läsa lite först. Måste alltid börja på en ny bok när man är klar med en annan. Just nu läser jag boken Iskallt och stenhårt.

13:e Januari

Har precis beställt kataloger om klasströjor. Ska ta upp frågan på klassrådet imorgon eller nästa vecka. Vet inte riktigt, det känns som att jag kommer fastna med skiten. Alla vill ha tröjor men ingen orkar jobba för det. Typiskt min klass, Typiskt tonåringar!

 
Tänkte mig något sånt här kanske.

13:e Januari

Singstar kväll! Ibland lät det bra ibland lät det inte lika bra och ibland lät det hemskt. Det är sånt man får ta när man är tondöv och har talfel som jag. Skoja, så hemskt var det inte. Men det var mest kul, och varmt! Ellinår höll på att smällta helt.
 Kommer bilder snart för skiten dampar! Som vanligt!


13:e Januari

Kommer typ inte bli något bloggande idag. Har roligare saker för mig! Hahaha suck on that bitches!

12:e Januari

Sitter och lyssnar på I will survive och hoppas på att jag pallar med det här pissvädret. Sol och värme i stora lass är vad som behövs just nu!

12:e Januari

Hemma igen. Jag och pappa var riktigt effektiva. Vi var på 2 badrums affärer också.
Jätte kul för jag får bestämma ganska mycket själv. Eftersom att vi ska ta bort badkaret och sätta dit en dusch så kommer jag få mitt badrum helt för mig själv. Jätte skönt!

Men jag och pappa var iallafall inne på Ikea i 30 minuter och hittade allt vi skulle ha. Vi kommer inte köpa det förens vi är klara med mitt rum helt. Detta ska jag köpa;

Denna garderob fast i Björk och med dehär handtagen.


Sån här hylla
Och en lampa som det inte finns någon bild på.

Nu ska jag bara välja färg på tapet och väggarna. Hoppas det blir snyggt när det är klart.


När jag och pappa kommer ut från Ikea kommer ner i parkeringshuset så möts vi av detta;
image38
Duktig förare eller körde han in i vår bil? BMW gubbar som inte kan parkera, ursch
Sen när vi kommer till en annan affär och ska kolla på kranar, duschar etc. så hittar jag den här "fina" kranen.


image39


Fulaste kranen jag någonsin har lagt mina ögon på. Det fanns några till som föll ungefär samma nivå.


12:e Januari


Dagens humör: Saknar Jocke men glad ändå
Dagens borde: Städa rummet, behöver dammsugas
Dagens frisyr: Utsläppt, väldigt mjukt hår efter gårdagens hårinpackning
Dagens klädsel: Jockes mjukisar, Vit tröja från Gina Tricot och Grå tjocktröja från Gina Tricot
Dagens planer: Ikea, städa, plugga lite kanske?
Dagens materiella vill ha: Plattång
Dagens längtan: Jocke som är på Gotland
Dagens fundering: Vilket gymnasium?!
Dagens beroende: Slappa
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens personer: Får bli mamma och pappa. Pratade om kommunism igår, så nu har jag lärt mig något nytt
Dagens irritation: Orkar inte sätta på mig linserna
Dagens låt: Burn baby burn

12:e Januari

Jätte skönt med lördag efter en sådan krävande vecka som det har varit nu. Oj oj oj (ironisk). Idag ska jag till Ikea. Det ska bli kul att få kolla på nya saker till mitt rum men samtidigt så har jag träningsvärk i benen, axlarna och magen. Så jag kommer gå runt som en gammal tant fast utan rullator. Eller som om jag har bajsat på mig.

Efter Ikea så ska vi kolla på kakel m.m. till badrummen. Längtar tills de är klart. Det blir ingen bubbelpool tyvärr. Men det blir nog två väldigt fina duschar chansar jag på.

Men just nu sitter jag med ett inredningsprogram och ritar upp mitt rum, precis som det ska vara. Lite kul faktist. Fast det kommer från Ikea så man kan bara använda deras möbler. Det är lite tråkigt.

Ska fixa mig nu för vi ska åka snart!


11:e Januari

En väldigt blogglös dag idag också. Började klockan 8 imorse, så jag orkade inte sätta på datorn på morgonen.

Vi hade elevensval idag, Musik. Skit kul. Vi fick veta att vi både ska göra en show till skolans 50 års firande Och en musikal. Ska bli jätte kul att göra båda.

Jag, Nettan, Camilla och Ellinor satt och brainstorma över vad vi kunde göra. För det är ett särskilt tema (HEMLIGT). Vi satt typ och räkna upp 1000 låtar som man skulle kunna sjunga. Och så ska vi göra en lite teater också. Roligaste temat vi haft hittills.

Sen så åkte jag och Nettan och simmade. Nettan simmade 15 min sen orkade hon inte mer. Suck. Vi har satt upp som mål att degisen Nettan ska klara att simma 1 timmen. Men hon hade ont i handleden efter "vollybollen" på idrotten. Stackarn.

Sen skulle hon träffa sin löööver boy i Huddinge Centrum efter så jag fick vänta med henne. Som tack fick jag bära hem hennes über tunga väska. Men jag tror nog att jag har fått min hämd. Sa åt hennes mamma att skälla på henne för att hon är så lat och inte orkar simma mer, hon lovade att hon skulle göra det.

image40

Och jag fattar inte, Nettan tyckter jag är jätte pinsam?!?! What? Jag är väll inte pinsam?! Hon sa att jag inte fick säga något till hennes lööööver boy för att jag är pinsam. Hon sa att jag var pinsam hela eftermiddagen. Konstigt. Jag tycker absolut inte att jag är pinsam.


Jocke åkte till Gotland idag för att han ska spela 1 (!!!) match. Kommer hem på söndag. Det känns som att han är i ett annat land. Fast man kan väll inte räkna gotlänningar som svenskar, precis som med skåningar.
Det var någon undersöking på Aftonbladet om man skulle ge tillbaka Skåne till Danmark och det var ganska många som hade röstat ja. Inga fördommar mot skåningar, inte mot gotlänningar heller.

Och juste det, svenskar är väldigt fit*iga ibland!

10:e Januari

Idag var jag och Camilla på öppet hus på Mikael Elias Teoretiska på Odenplan. Var en jätte kul utflyckt.

När vi hade klivit av tunnelbanan och kommit upp på gatan så kommer två fjortisar fram till oss och frågar om vi vet var den skolan ligger. Jag svarar att vi är påväg dit just nu. Då säger ena tjejen Okej och så vänder de sig om och börjar gå åt andra hållet. Tror inte änns att deras små fjortis hjärnor reflekterade över att de kunde följa efter oss. Men det var nog bra, för vi gick lite fel.
På vägen till gymnasiet så låg det en stor hög med granar. När Camilla ser den så utbrister hon.
- Aha här säljer de julgranar (!?!?!).
Jag tänker WTF och börjar skratta. Då kommer Camilla på att det är den 10:e Januari och julen är slut.
image37

Tillslut kommer vi fram till skolan. Den var en jätte bra skola såg det ut som. Man får en egen dator, gymkort, gratis lunch på 5 olika lunch restauranger. Men sen så är den nuvarande medianen för NV på 300 p. Väldigt högt. Men det är bra, det betyder att alla är duktiga i skolan, klarar av ett högt tempo och inte störa på lektionerna. Precis det jag letar efter. Datorn, gymkortet och lunchen är ju bara ett +. Ett stort +!


På vägen hem åt vi på Buger King. Jätte gott! Och Camilla var trevligt sällskap. Lite blyg, men det vara bara gulligt.

Nu sitter jag och kollar på medium eftersom att Camilla älskar det så mycket.

10:e Januari

En väldigt blogglös dag, men oj vad mycket saker som har hänt!

Vaknade 40 minuter innan jag skulle gå. Slängde mig fort som en dåre in i duschen. Körde en snabb dusch på 5 min. Sminka mig lite, klädde på mig. Precis när jag ska gå så ringer mamma och frågar om jag är vaken. Jag skriker typ i telefonen JAAA! måste gå nu! slänger på luren och typ powerwalkar till stället där vi träffas på morgonen.

Kommer till skolan, har tyska, förhör på läxan, FUCK! Jag sög! Men lektionen var ganska rolig ändå.
Sen hade vi typ idrott. Tappade min idrottsoskuld. Asså första gången jag hade lektion med Tobbe! Inte sex! Det var jätte kul, vi hoppade hopprep ( = ont i knät). Har nog aldrig ansträngt mig på en lektion så mycket som jag gjorde idag. Tobbe är skit bra, som idrottslärare!

Eget arbete efter det. Lalla runt lite. Skit tråkigt.

Efter det var det SO. Ägde alla, som vanligt, hihi. Nä men jag kunnde svara på mycket frågor. Det handlade om mellankrigstiden. Skit lätt. Inflation blablabla tryckte pengar blablabla skadestånd blablabla.

Fast det var lite pinsamt, Jag råkade kalla Örjan för pappa när jag skulle svara på en fråga. Och alla hörde det. Madde skrattade så att hon höll på att kissa på sig. Shit, inte bra att skämma ut sig sådär.

Det var ännu en degis dag på min degis skola. Helvetet börjar nog snart! Ursch

9:e Januari

Dax att sova efter en mycket krävande dag. God natt!

9:e Januari

Det här var vad jag och Camilla satt och skrev till varandra på tyskan igår. OBS! varning för sjukt mega dåligt humor!

Malin ist ein blöd Russin Bulle - Malin är en dum rysk polis
Camilla ist ein schimmelig speck bär - Camilla är en möglig fläsk björn
Malin ist ein einfach nass käse - Malin är en enkel blöt ost
Camilla ist ein ziemlich frei wurst -  Camilla är en ganska fri korv
Malin ist ein ganz schimmelig Tasse - Malin är en alldelses möglig kopp
Camilla ist ein blöd Enkel - Camilla är ett dumt barnbarn

Vi tyckte det här vad skit kul. 

9:e Januari

Jag och Jocke satt precis och fantisera om att flytta hemifrån. Då skulle vi flytta hit! Skit fin lägenhet.

image34image35
Härligt att slippa föräldrarna och bara få vara lite vuxen. Jobbigt att städ, men att få göra det tillsammans med Jocke skulle vara underbart. Jag är äckligt mycket kär i honom.

Men den drömmen krossades när jag räknade ut att om vi skaffade var sitt jobb, som skulle ge oss 10000 kr i månaden (efter skatt, utan bidrag) tillsammans. Då skulle det ta 90 månader för oss att samla ihop 900 000 kr (utgångspriset är 875 000 kr). Det är 7,5 år! Ca. 390 veckor! 2730 dagar! 65520 Timmar! Plötsligt blev jag inte så sugen på att flytta hemifrån längre. Undrar varför?

9:e Januari

                   
På reklam från NTI gymnasiet
                                             image33

Aa eller hur?

video


9:e Januari

Jippie. Jag börjar 10.30 idag. Såååå skönt.

9:e Januari

Jag har gymnasieångest. Det är en svår sjukdom som ibland kan leda till att personer får men för hela livet. Ända kända botemedlet är att kolla på sexiga killar, gå på öppet hus och spela xbox 360. Jag har tillgång till alla dessa saker, men alla har inte lika mycket tur som mig. Så skänk en tanke till alla 15/16 åringar (och Angelika) där ute med denna svåra sjukdom som drabbar 2 av 3 ungdomar nu på våren.


 

Nä men jag har faktist ångest inför gymnasievalet. Vilken linje ska jag gå? På vilken skola? Tänk om jag väljer fel? Tänk om ingen gillar mig? Tänk om jag är sämst i klassen?!?

Just nu står det mellan tre gymnasium. Jag vill hälst gå Nv-Medicin men Nv-Nv är nog också kul.


Tullinge gymnasium, Didaktus eller Mikael Elias Teoretiska. Den sista Trasch talkade jag och binna när vi var på gymnasiemässan, men skolan värkar ganska schysst. Ska dit på öppet hus på Torsdag. Ska ockå till Tullinge gymnasium på prova-på-dag den 21/1 och didaktus den 22/1 tror jag det var, är inte säker.


8:e Januari

Jag och Nettan var och tränade i gymmet idag. Nettan körde på riktigt hårt. Vilket jag inte gjorde. Kände av knät när jag cyklade.
När jag och Nettan kom dit så var det en gubbe där. Han såg jätte läskig ut. Och så hade han byxorna upp till armhålorna, jag lovar! Lite komiskt.


                                   image27         
                             image28                                       image29


                                                            

Nettan ber till mig Träningsguden. Hon vill ha min gudomligt vackra kropp. Eller så stretchar hon bara. I don't know.
Och så kör hon riktigt hårt på träningsmaskinen för att impa på 50+ gubben som var där samtidigt. Jag tror hon har nått för äldre killar. Är inte säker, men jag tror skarpt på det. Shit vad hon kommer slå mig om hon läser det här. För jag fick inte säga det till någon. Opps!

8:e Januari

Just det! Filmen hette snowbizz!


Att se Victoria Silvstedt på film var något nytt för mig. Filmen var rolig och ganska bra faktist. Rekomenderar den! Det är särsklit roligt på ett ställe.
Det ligger en tjej och en kille i en säng. Killen är vaken. Plötsligt vänder tjejen på sig och tar allt täcke. Precis när hon har gjort det så lägger hon värsta fjärten. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Men efter några sec. så vänder jag mig mot Jocke och frågar;

- Jag har väll aldrig gjort sådär?!?
Jocke börjar skratta ännu mer!
- Vad?! varför skrattar du?
- Amanda frågade Fredde precis samma sak när vi kollade på den här filmen igår.
Detta tycker jag är helt orelevant!
- Men seriöst jag har vi INTE gjort sådär!
Jocke kollar på mig och svarar;
 - Nä det har du inte.
Jag vänder mig mot teven och fortsätter kolla.
- Bra

Man måste ju fråga för att vara säker!

8:e Januari

Oj, nu måste jag till skolan!

8:e Januari

Om 1 timmer börjar skolan, Äntligen!
Fast jag sitter fortfarande i pyjamas, Fan!

7:e Januari

När jag och Jocke var påväg hem till honom så gick vi förbi en vit bil som det satt två killar i. De satt och rå glodde på mig. Sen när Jocke och jag gick förbi bilen så hör man hur de sättar på en låt. Shake that thing lalalala bla bla bla nått mer shake that thing lalala.... Och självklart så börjar Jocke shaka på rumpan, skit sexigt. Nää skoja bara. Jag och Jocke gick och skrattade lite och snackade skit om dem.

När vi kom hem så kollade vi på en jätte rolig film. Nu kommer jag inte på vad den heter bara för det! Får fråga Jocke sen när han kommer hem från träningen.

Satte precis på teven och såg att de visar Grey's Anatomy från första avsnittet på kanal 5. Äntligen, har saknat jätte mycket.


7:e Januari

Nu har jag skrivit 7 ½ sida för hand. Nu räcker det, måste städa toan (NEJJJ!) och sen ska jag hem till Jocke. Vi kommer säkert nörda oss med Cod 4 hela eftermiddagen.
Jocke kallade mig precis askungen, bara för att han aldrig har rört en dammsugare, asså för att han ska dammsuga med den.

Idag blir det nog pizza till lunch, är sjukt sugen på det och jag tycker faktist att jag är värd det. Eller? Äh va fan, jag är ung! Pzza here I come!
Eller nej, måste städa först. Fan!

Nu ser ni varför jag gillar Jocke. Men asså insidan räknas ju också. Lovar!

image25

7:e Januari

Min lärare Pontus ringde precis. Jag blev jätte rädd. Jag trodde att skolan hade börjat och att jag hade missat det totalt. Men så var det inte. Han sa att han skulle prata med mina föräldrar om mina rester i svenska och engelska. Och då blev jag ännu räddare. Men han skojade bara. Han undrade om jag tyckte det var okej att byta grupp så jag hamnade med camilla och det vill jag självklart göra.. Så jag hoppas att camilla också vill det. För då kommer vi arbeta tillsammans och bli dream team! MVG i allt till mig. Yeeees!

7:e Januari

Idag måste, måste, måste jag skriva uppsattsen. Måste verkligen det. Jag skulle ha gjort det redan i början av lovet, men nu sitter jag här och har inte änns börjat. Men "Rädda Jorden" uppsattsen är inte så svår. Jag har det mesta i huvudet redan som tur är. Sen så vill mamma att jag sak städa toaletterna också. Ursch! Men vill jag ha månadspeng så måste jag. Så det är väll bara att hålla andan och börja skrubba. Fast jag kan ju säga att jag har gjort det, men bara har sprutat lite rengöringsmedel på dem. Nää det märker nog mamma.
Önskar att jag hade ett jobb så jag slapp att få pengar av mamma och pappa. Bli mer självständig. Självstädig, ett härligt ord när man är 15 år.


6:e Januari

image24
Fick en jättefin skjortklänning av Ankan. Hon hade köpt den på Carlings i Oslo men den passade inte henne. Så jag fick det istället. Tack! <3

6:e Januari

Har precis kommit hem från kottens namnfest/ ankan och crippas födelsedagsfest. Vi skulle fira att kotten fått namnet Anton (fast alla säger kotten) och att Ankan (min brors tjej) och Crippa (min bror) fyllt år.

Alla satt och höll på med Kotten hela kvällen. Han är jätte gullig. Lite tjock men det är alla bebsiar. Ohh det påminner mig om när Jocke var här och mamma satte på bebis filmer från när jag var liten. HEMSKT! Jag hade en jätte stor fettvalk i varje ljumske. Jätte pinsamt. Sen några dagar senare när jag skulle till Jocke så hade hans mamma sagt att vi skulle kolla på filmer från när han var liten. Men hon hittade inte filmerna. Jocke blev skit glad för det. Men idag så hade hon hittat dem! På vinden. Så nästa gång ska jag sitta och skratta åt Jocke när han var liten och fet. Längtar!

Klicka för att stänga bilden
Kotten him self

6:e Januari

Hahaha Nettan var så kul igår när vi tränade. Hels plötsligt så sa hon; Tänk om man parade en hund och en människa. Då skulle det komma ut en jätte hårig bebis typ, ursch vad äckligt.
Då fick jag förklara för lilla Nettan (som inte är så dum som man kan tro) att det inte går att göra så. Men var bara lugn nettan, vi ska prata om detta i skolan nu i vår. Tror jag. Annars så vet du hur det går till nu när jag har haft en liten föreläsning för dig i gymmet.

6:e Januari

Jocke var här igårkväll och åt hemmas hos min farmor och som vanligt försöker hon tvinga i honom mer mat än vad han kan äta. Alla göra så, mina föräldrar också. Stackarn
Efter att ha varit hos farmor gick vi hem och kollade på filmen Transformers. Låter lite barnsligt men den var jätte bra, otroligt snyggt gjord också. Mitt i filmen behövde puzzel gå ut på sin sista runda innan han skulle sova. Det var så kallt så det kändes som att öronen skulle ramla av. Puzzel tyckte det var jätte kul med snö, precis som Jocke. Så de lekte med varandra, jag var med lite också. Sen kom vi in igen och kollade klart på filmen. Klockan 12 gick Jocke hem och jag la mig i sängen om somna.

Har sovit nästan 12 timmar inatt. Vaknade av att Jocke ringde mig på mobilen.


Det blev ingen pulka igår. Madde och Johan kom hit och la sig i min säng och strula. Ursch. Men som tur var så gick de efter en stund. De skulle hem till Kajsa. Stackars Kajsa. Madde brukar klaga på mig när jag pussas med Jocke, men sen så kommer hon hit och gör det själv, I min säng!


6:e Januari

Trött, Sova, Nu!


5:e Januari

Nä jag ska inte skriva någon uppsatts längre, jag ska ut och åka pulka med Madde, Maddes ragg Johan, Nettan och kanske kaalen.
Får ta det lungt, känner av knät nu efter träningen.

5:e Januari

Läste ut en bok inatt som heter kort kjol. Den handlar om en tjej som blir våldtagen och hennes liv efter det. Storyn är jätte bra men den kunde ha blivit berättade på ett bättre sätt. Om man vill veta hur en våldtäckt kan gå till och hur det förstör en tjejs liv så ska man läsa boken. Om man vi läsa en bok som är bra skriven så ska man inte läsa den här.

När jag hade läst klart den kunde jag inte sluta tänka på den. Hur jävla hemska tonåringar kan vara. Hon blir våldtagen av 2 av sina kompisar, som tror att all porr är verklighet. När hon kommer tillbaka till skolan så kollar alla på henne, viskar, fnittrar, snackar skit om att det var hennes eget fel. Det är äckligt hur det behandlar varandra. Det är precis som med vuxna när det blir tittkö på E4:an bara att det står en polisbil med blåljuset på. Vem har inte sätt en polisbil med blåljuset på?!

Tjejen i boken gick 2 dagar i skolan. Sen orkade hon inte mer. Tillslut flyttade hon och hennes mamma. Hon började i ny skola.

Jag kunde inte sova ordentligt pga. den här boken. Konstigt hur en bok kan ha så mycket invärkan på en person. Jag har aldrig gråtit av en bok. Men här var det nära.


Idga ska jag träna med nettan, om 10 min. Skriva en uppsatts och äta middag med farmor och Jocke.

jocke spelar GH3

ImgB3100FA.jpg
jocke spelar GH3

3:e Januari

Ska bowla med Jocke och hans kompisar ikväll på heron. Ska bli skit kul. Kommer nog skicka lite bilder till bloggen från det. Ska iväg och sola nu!

3:e Januari

Nu har jag precis tränat, fick med Degisen Madde också. Känner mig nöjd efter första passet på 3 månader. För de övningarna jag fått av sjukgymnasten tycker jag inte räknas, även fast de tränar låret. Kände av knät lite, men det brukar jag göra vid ansträgning.
För ni som inte vet vad som hänt med mitt knä så var det så att jag vred benet konstigt när jag spelade basket på idrotten och fick då spricka på Menisken och ett utsträckt yttre ledband. Gick med kryckor i 4 veckor? Går hos sjukgymnast varannan vecka fortfarande.


Det blåa är Menisken för er som inte vet

Nu ska jag snart till Centrum och leka brun wannabe med Madde

3:e Januari

Sorry för de andra inläggen igår  kväll, kände att jag var lite wild and crazy och provade att blogga med mobilen. Gick sådär, som ni ser.

Varför är vi så dumma och skapar mer och mer växthuseffekt? Jag vill inte ha snö nu, jag ville ha snö för 3 veckor sedan. Nu vill jag bara ha värme. Vill åka till thailand. Ska tvinga Camilla att ta med mig! Fast hälst vill jag åka till Gran Canaria, dit vi brukar åka. Bara sola och bada en hel vecka.
image17 


Eller

















Men man kan ju inte flyga dit för att flygplan släpper ut kopiösa mängder CO2. Så Jag får stanna här i Svergie och lägga mig i ett solarium istället.

god natt älskling

Img9090706.jpg
god natt älskling

prövar nya saker

Img4B510708.jpg
prövar nya saker

2:a Januari

Fan!
Skulle ha simmat imorgon, men nettan det lillap-pillerbarnet kan inte (inget personligt nettan). Får bli nästa vecka. Jag som sååå gärna vill bada ångbastu, med hårinpackning. Får väll gå till gymet istället, har inte rört på mig ordentligt sen Jag gjorde illa knät för ca 3 månader sedan. Jätte lång tid, känner mig som en degbulle.



Jag, Beach 2008


Från MSN;

- Madde, viva la bam säger:

jaa du gör mig alltid glad , eller oftast :)


Backman |219| säger:

Hahah bra ;)


Du gör mig glad också, Oftast.


2:a Januari

Har gjort om bloggen lite, såg ganska tråkig ut från början;
Före
image13

4 Timmar senare

Efter;
Det ni ser nu!
Fy fan, jag och html koder funkar inte tillsammans. Bill Gates skulle inte vara helt fel att ha här nu


2:a Januari



Bästa filmen på Youtube. Synd att den inte brann på riktigt. Ingen riktig jul om inte Gävlebocken brinner.

2:a Januari

Nyårsafton var jätte kul. Var hemma hos min syssling. Det var en annan familj där också. Jag, Josefine, My, Martin och Jesper hade det skit kul. Vi spelade kort, brottades, kittlades, åt underbar mat, retade föräldrar som var fulla, kollade på raketerna, drack Champagne, spelade xbox 360, retade Josefine, trängdes i en bäddsoffa, körde 20 frågor om en person, försökte hålla Martin vaken, var vakna till 4, försökte rita Josefine i ansiktet och mycket mer. Mitt bästa nyår hittills.

Nästa år blir det med Jocke, hoppas jag!



Välkommen år 2008

2:a Januari

Ibland tycker jag inte om min hund (Puzzel). Han är förjävlig på morgonen. Imorse så började han skälla så fort mamma och pappa hade åkt till jobbet och han slutade inte! Egentligen skulle jag ha gått upp klockan 8, men jag orkade inte när puzzel höll på. Så jag somnade om, eller mer försökte, medans puzzel prang runt i hela lägenheten och skällde. Det lät som att han behövde varna mig för atombomber eller nått. Han lät lika högt som det där krigslarmet de testar första måndagen i varje månad! Nu har jag gått upp iallafall. Så då är puzzel nöjd och har gått och lagt sig vid ytterdörren. Skit hund. Fast han är ganska fin iallafall. Jocke tycker om honom iallafall, när han inte slickar på honom. Madde tycker samma sak.



Vad händer idag då?

- Städa
- Jocke kommer hit (som vanligt)
- Leka, gå ut, umgås men Puzzel
- Blogga
- Spela gitarr
- Prata med nettan om när vi ska simma



Fan nu började han skälla igen

Första dagen...


....på det nya året börjar lida mot sitt slut. Ett nytt år. Nya förutsättningar. Nya händelser. Jag har ingen aning om vad som kommer väntar.

Men nu sitter jag iallafall och kollar på killar som har 30 års kris som gör illa sig själv. (Dirty sanchez)
Tråkigt
Jocke gick hem precis så det finns väll inget annat att göra nu förutom att säga God natt och lägg mig i sängen och sova.


RSS 2.0